Rabu, 9 Mac 2011

Rezeki...Alhamdulilah...

opis mate sy yg g cameron highland bagi saya sayur2 ni...sbb dia tau sy suka masak kan...heheheh ...terima kasih daun keladi, kl pg lagi jgn lupa beli lagi yek...heheheheh...opis saya ni pensyarah CITU (pemahaman islam la lebih kurang...) ustazah hapizah...sian dia taw...hubby kat JB...jarang dapat jumpa...teringat la zaman2 aku dulu hidup berjauhan...huhuhu...






tak rugi kl kita baik dgn org...org mesti akan lagi baik dgn kita...betul tak???



my opis mate....


p/s tergamam sekejap bila tgok byk komen kat entri segmen bersama ben...sob sob sob...terharu nih...akan sambung semula singgah umah kawan2 lepas nih....sy akan follow kawan2 juga...tunggguuuuuu...sob sob sob (masih lg terharu...)

12 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

Beli sayur kat CH mmg best.

Murah.
Fresh.

Untung kalau tinggal kat sana.
Bila makan kat kedai makan atas tu, cuba mintak sup sayur/sayur campur.

Memang terasa fresh & manisnya sayur dia.

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

mkn lah sayur2 an..hihi

azian berkata...

Dr...
betul3...
hubby sy kl g CH dia akan makan cauliflower, karot dan sayur2 lain tapi kat umah niii...jgn harap laaaa...

azian berkata...

kak lydia...
ni la sayur2 yg susah jumpa kat jengka...hahahhah

Citarasa Rinduan berkata...

murah rezeki azian..

kalau kak ayu dapat..boleh simpan untuk 2 hari...

azian berkata...

kak ayu...
rezeki kak...ni kl yan 2 hr lebih nih...hehehhe

Citarasa Rinduan berkata...

yan--
nanti kamu harus join apa2 segmen dr blog ben..
insyallah..kawan pun ramai

Muna berkata...

Salam Azian,

Nice and fresh.... tak rugi berbaik dengan semua orang, kan... :)
Kalau di Denmark, red cabbage tu selalunya mereka akan jerukkan.... sedap jugak...

xox

Dda Ly berkata...

:) murah betull rezeki..:)

meh ke rumah..
~c.u.t.i~
keep in touch ye..♥♥♥

azian berkata...

kak ayu...
mmg selalu sgt nak join tapi selalu je tak sempat...huhuh...

azian berkata...

kak muna...
mmg tak rugikan kl kita baik dgn org ni...ooo...ye ke...?mcm sawi jeruk yg kat sini ea kak???

azian berkata...

dda ly...
alhamdulilah...ni tgh pikir nak masak apa la nih...heheeh