Rabu, 16 Mac 2011

Puff Kelopak

nak kene update cepat2 sbb hr ni kelas packed!!!pagi tadi aku buat puff kelopak ni untuk bfast..tapikan..masa hubby aku balik, puff ni masih duk dalam oven lagi kooo...mujur aku dah siap masak untuk lunch...dia cakap, dia makan nasik je leee...then...sendukkan nasi sudehhh...


dulu pernah buat puff kelopak nih...nnt aku bg linknya..... tak pun, boleh tgok kat blog cik mat gebu....

layan...


tgh bakar...bakar...bakar...(hah, tangan tu toksah la niru gaye si sape ke namanya dlm hantu kak limah balik umah tu...usop yer...hehehehh)



ni nak bagi kat kak da...pengasuh muiz....(kene baik dgn pengasuh, barulah dia syg anak kita...hahahahah...teori ni digunapakai oleh aku dan diajar oleh adibah...heheheh)



aku masak ayam masak lemak dan jugak ciper (kacang botol) goreng...tapi masa hubby aku tgh makan, aku pun gatal la cakap kl ade telor dadar sedap ek bi...pastu dia terus suh aku goreng telor dadar.....so...ni bekal saya hr ni...abis kelas kul 12 nnt la makan yek...

10 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

macam mini pizza lah rupanya..

Cik Sue berkata...

wahhh...sedappp nya... =D

azian berkata...

doc...
hehehhe..pengasuh muiz tadi pun cakap mcm pizza...tapi bukan...heheheh

azian berkata...

cik sue...
hohoho...mmg sedap..rapuh di mulut, kenyang di perut...heheheh

munna berkata...

sempat lagi ye azian bakor2 sblm gi kelas...teori baik ngan pengasuh tu mmg bagus... kak munna selalu juga klu buat makan2 bagi sikit kat pengasuh, pergi mana2 beli souvenir utk pengasuh...

Cik Sue berkata...

kak, no phone dah bg tau..tgk kat comment n3 follower ke 70 akak tu yer... =D

azian berkata...

kak munna...
sempat kak...hehehhe...teori tu mmg bagus...sy pun selalu g mane2 ingat pada org2 yg jaga anak kita...

azian berkata...

cik sue...
ok...tungguuuu...hehehhe...harap kamu suka...

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

sedapnyer!nyum2

azian berkata...

kak lydia...
akak punya nugget pun nampak mcm menyelerakan...hehehe...kl yan beli jek kak...