Jumaat, 6 Mei 2011

Addehhh...

pada satu pagi yg hening...ye...selalunya sy g kije dah agak terik...ketika saya dalam perjalanan menuju ke tempat kerja, seperti biasa sy akan melalui selekoh...di selekoh itu selalunya sy bawak 80km/j...tiba2 ade sebuah kereta cuba memotong sy sedangkan terdapat sebuah kereta di jalan sebelah...aishhh..tak faham ke saya cakap nih????






harap gambarajah ini membantu...heheheheh...sila abaikan double line yg tak berapa line tu ye...




sy pun terus toleh ke kanan dan cakap....




BODOH!!!




rupa2nya org itu ialah...prof tetttt....rakan sekerja laa plak....amik kooo....agak2 dia boleh baca bibir saya tak ek???







addehhhh...







6 ulasan:

Kakzakie berkata...

Padan muka dia ke Yan? Biar dia tahu dia membahayakan org lain...

Yan berkata...

baguih lah tu..(setan meracun).

kalau akak dah lah kata bodoh, tambah dgn hornnnnnnnnnn lagi...

munna berkata...

mmg selalu keluar perkataan tu bila tgh memandu...

azian berkata...

kak zakie...
sy selalu terkena kak...kl tgh bawak laju je, tb2 ade keta yg kuar dr simpang, addehhh...bahaya...

azian berkata...

kak yan...
heheheh...sy nak hon tp tak dan sbb nampak muka driver...heheheh

azian berkata...

kak munna...
mmg selalu keluar perkataan bodoh...tak tau la pasal...heheheh