Selasa, 10 Mei 2011

Muaz





mak aku cakap aku pilih kasih sbb asyik tayang muiz je kat blog nih...mak aku pun bebel2...yada...yada...yada...yada....dan yada lagikk...addehh!!!


apa????mak aku baca ke blog ni????


heheheheh...sebenarnya adik perempuan aku laaa yg selalu baca...dia akan print gambo2 anak buah dia ni...pastu letak kat esbok umah mak aku...jdnya mak aku cakap apsal takde gambo muaz??gambo muaz ade 1jek....(utk pengetahuan, muaz adelah cucu kesayangan mak aku....heheheh...sila jgn percaya!!!!)


ok, gambo kat atas tu dia nak g sekolah...sekolah pasti kat jengka 20...




ni plak sempenan sukan kat sekolah dia...dia sebenarnya tak leh xtip sgt sbb ade lelah...jd, hubby bgtau cikgu dia...jgn bg dia suka2 sgt, sbb mlm mesti akan g emergency....tapi cikgu dia cakap, muaz akan nagis kl tak dapat bola!!!arhhggg sudahhhh...yg main bola tu sebenarnya utk budak 5&6 taun jek...muaz ni 4 taun pun lom ade lagik...hehehehe







beg tu sebenarnya isi bekal jek...tu pun ade hati request beg ade roda sbb ade kawan dia bawak beg cam gitu...eiiiii....pengaruh yg sungguh kuat!!!


so to my sis.....
yati...ko g la print gambo muaz ni hah...heheheh





ni muaz masa kecik...jumpa la gambo ni masa tgh godeh2 tadi...hehehe




17 ulasan:

Kakzakie berkata...

Muaz kan atuk/nenek yg jaga. Muiz Yan jaga.

Eleh... Muaz sombong kenapa aritu tak nak dtg rumah auntie. Peace tu utk siapa?...

azian berkata...

kak zakie...
heheheh...tu la pasal...dia kl dah balik kampung mmg susah nak ikut yang g mane2 sbb dia ingat kami nak balik jengka...heheh

kak...sy tak pernah ajar dia bergambar sambil buat peace tu...addehhh...

munna berkata...

amboi..muaz peace aje....seronok tgk anak pegi sekolah... Meya tahun depan kak munna nak hantar sekolah jugalah...

azian berkata...

kak munna...
biarlah dia nak g kak dr dia nagis2 tak nak g sekolah...hehehe

makdara TERdiva berkata...

seronok & syukur kalau anak2 suka pergi sekolah mcm anak saya si akim tu..meraung kalau tak dpt pergi

azian, kalau nak tau lebih lanjut pasal MDT sila klik link di bawah ni..
eh..eh..mcm promo plaks..hehe

http://www.makdaraterdiva.com/p/siapa-makdara-terdiva.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

bulat juga masa kecik2 rupanya,hehe

azian berkata...

MDT...
ooo..maksudnya kene g sekolah laa ye???bagus la tu...hantar je anak2 ke sekolah biar diorang dapat kawan lebih ramai...

ok2..nnt sy tgok ye...hehehe

azian berkata...

kak lydia...
dia mmg bolatttt...tapi muiz lagi bulat sikit kot...heheh

DrSinga berkata...

asyikkk buat 'pis' je Dak Muazz ni!!!

azian berkata...

doc..
ntah le ngape le gitu gayanya...hehehe

Daddy Ziyyad berkata...

hahaha...

saya memang tergelak baca entri ni...


sebab oleh disangka 'pilih kasih'..

baiklah...

saya belajar sesuatu di sini..

kelak bila isteri saya bersalin anak ke dua ni...

saya kena balance kan bilangan gambar Ziyyad dan adiknya..


ekekekkeke

azian berkata...

heheheh..doc...
nak wat camne...hati org tua ni sensitip....(eh, sy muda lg tapi mmg cepat sensitip jugak...heheehh)

Hantu Kak Limah berkata...

kiut jer nengok bebudak kalo pakai baju sekolah....

azian berkata...

HKL...
mmg kiut tp kl kita ni yg dah agak dewasa, haruslah tak kiut lagik...hehehhe

awein berkata...

akak pun sama dulu gambar nabil akak sellau g cuci n siap ad aalbum gambr lagi dr kecik sampi besar tapi tuk firdaus snap jer gambar tapi dok perap dlm pc hehehehhe....mcm xder hati nk g cuci ...

azian berkata...

kak awein...same le kite kak...sian adik dia...hehehe...biasalah..anak sulong mmg kita xcited sikit kan...heheh

azieazah berkata...

Alahai cucu omak!