Rabu, 25 Mei 2011

Info Sharing



kalau ikutkan hati mmg aku nak cuti hari...


tapi aku ade program info sharing la pulak


pada sape2 yg dah present paper kat luar, kene lak present paper kat dlm uitm...tu syarat....so, kene kongsi info bersama sama...disebabkan group member aku takde, aku la yg sekali lg kene present...


gelihati plak tgok gambo2 ni...ahaks....layan....





harap2 la diorang paham apa yg aku xplain....



menten...menten...menten...(menten kempiskan perut sbb tak nak nampak mcm preggy) aishhh....ramai bebenor yg ingat aku preggy nih...addehhhh....



hr ini sibuk....nanti bila2 free sy upload gambo2 yg menarik utk anda, anda, anda....dan anda juga...tidak lupa anda di sana tu....ok....


jom lah kije...




16 ulasan:

munna berkata...

MCM STUDENT PULA KENA BUAT PRESENTATION... DULU TIME NI MASA KAT U KAK MUNNA MMG KECUT PERUT BILA KENA PRESENT DPN LECTURER

azian berkata...

kak munna...
yan dah biasa dah bg talk, so, takde rasa apa pun...lgpun yg dengar tu kawan2 je pun...siap gelak2 lagi...cuma bidang kami kan beza2, tu yg ade yg tanya2 tuh...heheheh...sy suka cakap2 ni...(byk cakap betul laaa...)

Kakzakie berkata...

Buat presentation ye. Dah nama pun pengajar mestilah tak boleh lari dari buat ini semua kan...

La.... kakak ingatkan dah sampai cameron highland....

azian berkata...

akak zakie...
sy dah balik dah pun...pergi semalam balik hr jek...hehhehe

DrSinga berkata...

saya masih tidak berani bercakap di khalayak ramai macam tu tau!!

hehehee...

bersama kak Es berkata...

azian..kagum aaa

sangat cool. sempat lagi kempiskan pewoott..hehe

azian berkata...

doc...
ini kije sy...dah terbiasa dah gaknya...heheheh...tp sy tak mcm doc...masih tak leh ubati sakit org...heheheh

azian berkata...

kak es...

alah kak es...sy ni biasa2 jek...tak yah la nak kagum sgt (padahal bapok banggenyaaa...)hehehehe

kempiskan perut itu pentinggggg!!!!

heheheheheh

makdara TERdiva berkata...

macam cikgu besar lah..takuttt :D

azian berkata...

MDT...
hahahahhahahaha.....


mana aderrrr!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

kurang asam..saper yg kata ko preggy yan?cisss...

azian berkata...

alah...rami je kak...kdg2 yan ckp je mmg sy mengandung...mengandungi lemak...ekekekke

Maya Mayana berkata...

hehe..sama je cm yana org ingat preggy :P

KuNanGKuNanG berkata...

he2..sy pn nnt kene present gak.tp dpn bos ngn staf je la..he3..kalau depan ramai2 org kecut perut la dibuatnye...huhu

azian berkata...

maya...
stress kan...menci betul!!!!hahahahha

azian berkata...

kunang2...

akak suka kl bende tu akak tau...kl bende yg akak tak tau tu...mmg kompom laaa merapu meraban je laaaa kang nnt...heheheh