Isnin, 16 Mei 2011

NR Seafood Village


mlm tu kami dinner di NR Seafood Village...mar yg suggestkan tempat ni...dekat dgn chalet kami.....kedai mkn ni mmg cantik...pada aku laaa....designnya mcm ala2 dlm taman gitu....heheheh...makanannya...biasa2 aje...





walaupun dah mkn sotong celop tepung ptg td...masih lg mengorder sotong goreng tepung...yg ni rm15 satu pinggang dan seekor jek sotongnya....lihat....dua beranak yg asyik makan sotong...abah tu makan tak beringat...nnt gatal sibuk...



tom yam kepala eh silap!!! kelapa daaaa....byk udang dlm nih...hubby tak leh makan...so, ikan pari bakar tak dapat nak amik gambonya......



nasi air....aku tanya bubur, org tu cakap takde...tp aku tanya nasi air, dia cakap ade....hehhehehe



abah dgn muaz makan tanpa mempedulikan ummi....



muiz.....lepas makan bubur @ nasi air




ummi dgn muiz....


p/s... best taw sebenarnya g tganu ni tapi muiz demam, tu yg tak syiokkk tuh...mlm tu dia tdo lena tapi sementara ajek...kul 2 pagi bangun nangis2!!!!huaaaaaa......

6 ulasan:

makdara TERdiva berkata...

makan2 is the best part in our life..eceh!

munna berkata...

PART MAKAN2 NI KAK MUNNA SUKA...CER CITER BERAPA BANYAK PUN SANGGUP JE MEMBACANYA...

azian berkata...

MDT...
hahahahha...mmg pun....sypun suka makan2...hehehe

azian berkata...

kak munna...
cerita la tempat2 mkn yg best kat temerloh tu...yg sy tau dan mmg kene dgn selera kami hanya di tani tomyam....tapi sekali mkn mesti lebih rm60....hehehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

sian si kecik..demam2 pun ummi bw jln eii...bdn mesti sakit2 tu

azian berkata...

kak lydia...
badan dia panas...tapi dia ok jek cuma malam tak tdo laaa....huhuhu