Selasa, 3 Mei 2011

walimatul urus





balik kampung ke kluang hr jumaat


hr sabtu balik majidee, then g kg sawah sbb hubby nak tunjuk kat org yg nak bersihkan kebun...malam g tesco kulai, ingatkan nak singgah umah CMG tapi wa tel2 dia tak hangkat lak....so, tak jd singgah...


hr ahad g muar,opismate hubby kawen kat tg gading...


sgt meriah siap ade kuda kepang lagik tp kami tak sempat nak tgok sbb nak kejor g batu pahat...



pelamin siap ade dua....maklom laaa...yg kawen tu org sarawak baru masuk islam, jd family lelaki ni, buatlah majlis yg super meriah sikit....




layan....




muiz je yg ikut sbb muaz tak nak ikut...konon2 nak spent masa dgn jaddatun dia...muiz ni tdo pun mcm org tgh stressssss....ehehhehe





abah dan muiz....





ni pelamin yg kat dlm umah yg di buat oleh bapa pengantin





pelamin utama yg kat luar umah...tu pengantin perempuan....pakai baju ala2 org thai kot, ke siam...tak tau laaa aku....





kay...pas g muar kami g batu pahat...nnt aku citer ea sbb apa aku g sana...hehehehe....





tungguuuuuuuu





(biar bg korang tertunggu tunggu sesi perjumpaan aku dgn kak zakie....hehehehh)





14 ulasan:

munna berkata...

muiz tak nak lalu senyum...seronok tgk org budaya org lain pula...

azian berkata...

tu la kak munna...
kak munna,family perempuan ni kristian tp dtg jugak taw...bagus la kan cam tu...

Dinas Aldi berkata...

Thai & Siam tu sama saja kan? amboi baby tidoq penuh perasaan gitu :)

Yan berkata...

Laaa.... upanya Yan balik kg ye/ Akak balik mlm Jumaat tu. tiba sabtu kul 2.30pagi. Balik semalam.

Jam gila.. Mcm nak terbarai bontot..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

garangnyer muka muiz?

Citarasa Rinduan berkata...

wah... ala2 siam gitu pengantinnya

yan.. ada gambar2 pengantin lagi tak??
lain dr y lainlah

Kakzakie berkata...

Mana tak penat Muiz tu dok dlm kereta berjam-jam. Nasib bukan jenis budak suka menangis.

Masih mampu main lagi...

DrSinga berkata...

pelamin tu ada pedang eh??
tak takut ke perantin..??
:)

azian berkata...

teacher...
sy pun rasa thai=siam..heheheh...dia tu penat la gaknya kene usung sane sini...hehehhe..tu yg tdo penuh perasaan...hehehe

azian berkata...

kak yan...
mmg jem jem jem....mujur kami tak lalu highway...mak sy dr labis balik umah kat layang2, dekat 4 jam rasanya....sian dia...

azian berkata...

kak lydia...
kne la tgok ummi dia...kan garang gak...hehehe

azian berkata...

kak ayu...
kami kan nak cepat balik sbb nak jumpa kak zakie...tak sempat amik gambo kuda kepang taw...

azian berkata...

kak zakie...
tu la pasal...dia mmg sgt baik...heheheh...kene hangkut sampai rengit pun dia ok jek...hehehe

azian berkata...

doc...
heheheh...kami pun terkezut gak dgn pedang tu.....kelakar pun ade tp seni tuhhh...hehhehehe....amik dr sarawak la kot...