Selasa, 10 Mei 2011

Burung Apa Ni???


pada suatu hari ketika pulang dari kerja...aku terdengar satu bunyi yang amat menakutkan...datangnya dari bilik hubby aka stor!!!(heheheh...zalim giller ini bini, bilik laki jadi stor!!!)sebenarnya aku dah rasa cuak, macam bunyi orang yang cuba melarikan diri...aku pun tel la hubby terus....tak masuk pun umah....tunggu kat luar jek....then bila hubby balik, dia tgok rupa2nya.......BURUNG daaa....


eh, apa nama burung ni ek???sgt cantik tapi tak leh bela maaa...


dulu pernah sekali ketika aku balik kerja pintu umah terbukak...ingatkan hubby ade kat umah tapi takde sape...same laaa jugak, aku tel la laki aku tu hah...dia balik baru aku masuk umah...bahaya ooo kl aku masuk ade org asing dlm tuhhh...naya!!!

14 ulasan:

Lina berkata...

emmm rasanya macam burung raja udang...cantik

KuNanGKuNanG berkata...

nasib baik muaz x asik tanya ni burung ape, burung ape? kalau x, jenuh la akak jawab kn?he2

Kakzakie berkata...

Penakut juga mak muiz nie. Hahaha....

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

cantik..ngan yan panggang dah la ye?

munna berkata...

cantik pulal warba burung tu...azian lepas ke simpan burung tu...

Mat Gebu berkata...

waa burung raja udang..patik rasa kan puan nak dpt menantu kerabat raja nanti...hahahha....

azian berkata...

lina...
oo...burung raja udang ek...kl g KL bird park agak2 ade tak ek burung ni???

azian berkata...

kunang2...
hehehhe...sebenarnya dia tanya jugak tapi sekalik je leee...hehhehe

azian berkata...

kak zakie...
hehhehe...haruslah sy takut kak...

azian berkata...

kak lydia...
aishhh...kl boleh panggan pun, tak cukup ni...sekor je....hehehhe

azian berkata...

kak munna...
lepaskan je kak...bukan boleh bela pun, kang kesian plak takut tuan yg bela tu lupa bg mkn...hehehe

azian berkata...

CMG...
heheehehhe...pertama sekalikan...
sy sgt terharu cik mat sudi dtg ke blog sy yg biasa2 jek ni dan siap tinggalkan komen lagik...tq ye...
alahaiiii...menantu ke????lama lagik tuh....hehehhe

azieazah berkata...

Bahaya kalu tetiba balik, pintu terbukak sendiri.

Hmmm... tak ada hajat nak ambik Kak Azie jadi penunggu gua? hehehehe

azian berkata...

kak azie...
harus lahhh takut kak...huhuhu..penunggu????addehhh...angsa je la buat masa ni...hehehe