Isnin, 16 Mei 2011

Ke Terengganu....




sempena perkahwinan mardhiah...kami sekeluarga telah ke terengganu utk menghadiri majlis tersebut...kami bertolak pada hr jumaat....masa nak pg tu hubby tgok lesen...rupa2nya mati pada hr tersebut...kene la g JPJ dulu....masa kat JPJ tu plakkkkk...ngamei bebenor org...tunggu laaa lagi...dugaan betul laaaa...




kami bertolak...jam 4 lebih ptg jugak...adoyaiii




kami stay di impiana rhu muda chalet....









dr sini boleh nampak pulau kapas....(tapi tak berapa jelas...hehhehe) ni view dr tingkap chalet kami....sampai pun dah mlm....lap2 kan budak2 ni pastu hubby bawak muaz g expo...aku malas nak ngikut...penat....kami makan kat paka....tak amik gambo sbb semua dah penat!!!!











ni muiz yg demam pada mlm pertama di sana dan tak nak tdo!!!!!




lagi laaa letih!!!!!




waaaaaaaa....

8 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

jumpa penyu bertelur tak ? :P

eh, nape gi jpj..kat post opis pun boleh renew lesen..

Kakzakie berkata...

Pergi majis pengantin sambil makan angin. Bujang comel dalam gambar macam tak demam pun....

azian berkata...

doc...
tak jumpa penyu bertelor...telor sotong jumpa laaa....

sbb kat jpj selalunya takde org...pejabat pos laaagi laaaaaa ramai org....

azian berkata...

kak zakie....
hehehehhe...
percayalah.....muiz tu badan tgh panas masa amik gambo....tdo mlm asyik terjaga jek...mata pejam tapi mulut nangis jerit2.....adoyaiiii

munna berkata...

wah..sedapnya duduk menghadap laut.... suka bebenor muiz tu nampaknya...

azian berkata...

kak munna....
best tu mmg best tp muiz demam...tu yg tak best tuh...huhuhu

makdara TERdiva berkata...

ade anak kecik ni tak tentu emosinya..kita yg mak/pak ni kena letakkan kesabaran ditahap yg semaksima mungkin..takut dgn kita2 sekali nangis..hehe

hayatie berkata...

cutenya muiz harith.pandai posing.walau demam tp maintain je.rindulah aunty kt muiz