Ahad, 8 Mei 2011

Ni la kije hubby saya tadi...

mlm ni lepas muiz tdo aku tgo tv, layan fb...

hubby kat dapur...

korang tau tak dia wat pe????

dia gosok bontot kuali ni sampai jd cam nih hah!!!!

aku malas nak citer...

tapi inilah hakikatnya....



so, ada lg kuali lain yg hubby nak basuh tp dia cakap next time....



pastu dia bebel2...yada yada yada...dan yada......(jgn letak brg2 berat kat atas oven dan microwave ye yang....)


dia juga bgtau sebenarnya dia malas nak kemas dapur sbb asal kemas je awak buat kek, asal kemas je awak buat kuih...hehehhe....bini tukang buat sepah lepas operasi memasak, yg tukang kemas n basuh pinggan tu my hubby, mestilah dia tak suka kl dapur bersepah....ngeh ngeh ngeh....



p/s lepas abis gosok kuali dia mintak sy masak megi...alah, 2 minit jek...heheheh


(pastu saya buat entry nih...hehheheh)



15 ulasan:

Cik Sue berkata...

wahhh..untungnya akak dapat hubby yg rajin membantu... =D

ainnoraini berkata...

rajinnye en somi ye...

ala..setakat megi tu no hal kan zian...bisa diatur...

munna berkata...

sampai berkilat hubby azian sental kuali tu...untung dpt hubby yg rajin macam tu

Citarasa Rinduan berkata...

peeh..
mamat nie mmg perajinlah..

Zurina berkata...

wah! rajin nyer husben azian...untung badan...;)

Kakzakie berkata...

Lain kali kalau kat kampung kakak ada kenduri kakak call Muhamad tolong. Jadi tukang cuci la.... Hehehe....

azian berkata...

cik sue...
nnt cari suami yg rajin ye...heheh

azian berkata...

kak ain...
hehehe...kejap je masak megi tu...hubby boleh je nak masak sendiri, tapi ngengada...heheh

azian berkata...

kak munna...
ntah apsal ntah dia rajin sgt...sbb sayang kat dapur baru yg dia belikan sy la tu gaknya...

azian berkata...

kak ayu...
akak kene faham kak...dia mmg rajin lebih2 lg bila kerja...selalu sgt balik lewat...huhuhu...lebih2 lg time peneroka dapat gaji...addeh!!!

azian berkata...

zurina...
kita semua untung dan bertuah ade suami...kan???

azian berkata...

kak zakie...
tu bukan kije pengantin ke???hehehhehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

haha...gosok mamat...jgn tak gosok kuali tu!

azian berkata...

kak...
betapa rajinnya dia mlm tadi...heheheh...

muslimah rempit berkata...

Wauuuu...
Teringat zaman Kak So sekolah menengah dulu...

Abah dan mak ada permainan ini... siapa cuci montot kuali dan periok paling berkilat kekekeke...

Sudah pasti la Abah Kak So menang kan... mana nak sama kudrat mak banding dengan abah kan hehehhe

Pastu sidai kat beranda... bertanding pula dengan jiran-jiran rumah pangsa pula kekekke... Rumah siapa baling besilau hehehehe

Waaaa lama sudah Kak So tinggalkan zaman tu...