Jumaat, 6 Mei 2011

Award Pertama Dari Kak Yan

ok...sebenarnya kan, kak yan yg kusayangi ni dah lama bg aku award.....ni 1st time aku dapat...terharu babe...so, aku nak buat ucapan sikit kat kak yan ni...



semoga ALLAH memberikan akak kesihatan yg berpanjangan, kecekalan hati, keteguhan iman dan ketabahan diri yg jitu...setiap dugaan yg Allah berikan pasti ade hikmahnya...semoga akak akan sentiasa bahagia dan gembira di samping suami, anak2 dan insan2 yg akak sayangi...(sy termasuk tak????heheheheh)





sy juga dgn ini nak bg award ini kepada rakan2 yg selalu berkunjung ke blog saya....


kak munna


kak zakie


kak ayu citarasa rinduan


kunang-kunang


kak lydia miza


sharifah nadzarah


kak ainnoraini


lina


milo ais kurang manis


dan org yg wajib sy tagged...


dr daddy ziyyad



sy sgt hargai kalian....



8 ulasan:

KuNanGKuNanG berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
KuNanGKuNanG berkata...

tq..bangganya blog sy pun masuk dalam list...time kasih byk2...

azian berkata...

kunang2...
awak rajin dtg blog sy n komen...mestilah sy hargai...tq...

munna berkata...

kak munna terima dgn hati terbuka..thanks azian

ainnoraini berkata...

ade nama kak ain la...
tq zian...

Citarasa Rinduan berkata...

azian..
thanks laling..
daku jua terharu

azian berkata...

kak munna,kak ain n kak ayu...
sy sgt hargai akak2 semua...muah muah muah....

Sharifah Nadzarah berkata...

terharu juga coz tersenarai...tq azian